Ακαδημίες Βόλεϊ προηγούμενο επόμενο
«3 στα 3» οι παγκορασίδες του ΓΣ Άρτα Volley
ΑΡΧΙΚΗ >   ΒΟΛΕΪ  >Ακαδημίες Βόλεϊ  
Sportnow.gr

25.04.2016
Τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν οι παγκορασίδες του ΓΣ Άρτα Volley, αφού μετά τον Ηρακλή Ιωαννίνων και τη Φιλία, νικήσαν στη Φιλιππιάδα τον ΑΓΟΦ με 3-0 σετ.

Ο προπονητής της Αρτινής ομάδας, Γιάννης Σταμούλης, μετά τα μισά των σετ και την μεγάλη διαφορά στο σκορ, χρησιμοποίησε όλες τις μικρές, με την Αμαλία Πορτοβάρα να κλέβει την παράσταση. Αναλυτικά το παιχνίδι από το artavolley.webnode.gr: «Εντυπωσιακά ξεκίνησε η ομάδα μας, προηγήθηκε 0-7 και έχοντας συνέχεια πήραμε διαφορά 12 πόντων, προηγούμενοι 5-19. Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης βλέποντας την τεράστια διαφορά έριξε στο παιχνίδι τις μικρές Σεντόρη, Λαινά, Α. Πορτοβάρα, με την γηπεδούχο ομάδα να εκμεταλλεύεται κάποια λάθη μας  και να χάνει αξιοπρεπώς το σετ 14-25.

Στο 2ο σετ ο ΑΓΟΦ έκανε το λάθος και προηγήθηκε 4-3 και αμέσως το πλήρωσε. Με ένα σερί 1-13 προηγηθήκαμε 5-16, διαφορά που την μεγαλώσαμε περισσότερο στους 15 πόντους, 6-21. Στον 18ο πόντο μας πάλι αλλαγές από τον προπονητή μας Ζυγούρη, Σεντόρη στο αγωνιστικό χώρο και την γηπεδούχο ομάδα στο τέλος να ψαλιδίζει την διαφορά, χάνοντας και αυτό το σετ 15-25.

Στο 3ο σετ ο ΑΓΟΦ ρίσκαρε στο σέρβις αναγκάζοντάς μας σε επιπόλαια λάθη και μέχρι τον 8ο πόντο είχαμε ένα ισχνό προβάδισμα 2 πόντων 6-8. Το time-out που πήρε ο προπονητής μας και οι φωνές του πιάσανε άμεσα τόπο και το 6-8 έγινε 7-19. Α. Πορτοβάρα, Σεντόρη, Λαινά και Ζυγούρη ξανά μέσα, αποσυντονιστήκαμε λίγο και η γηπεδούχος ομάδα μείωσε σε 16-21. Νέο time-out από τον Γιάννη Σταμούλη και με σοβαρότητα πήραμε το σετ 16-15 και το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Θ. Πορτοβάρα, Βαρέλη, Νταούλια ξεχώρισαν για την ομάδα μας, ενώ πολύ καλά πήγε και η Α.  Πορτοβάρα που έκλεψε την παράσταση. Για τον Α.Γ.Ο.Φ. Εξάρχου Π. και Δημητρίου ήταν οι καλύτερες. Αρίστη η διαιτησία του κ. Φλούδα.

Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας: Πάνου, Ζήση, Χήρα, Δημητρίου, Παπαπάνου, Κατσουλάρη, Εξάρχου Θ., Εξάρχου Π., Σταμάτη, Καπελάνου, Γρακάνη, Βελέκα

Γ.Σ. Άρτας:  Πορτοβάρα Θ. , Βαρέλη, Σάρκα, Νταούλια, Σεντόρη, Παπαδημητρίου, Ζυγούρη, Γκούμα, Πορτοβάρα Α., Λαινά».Εγγραφή στο Newsletter
FOLLOW US
 
 


 
sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια
κατασκευή ιστοσελίδων iframe