Γ΄ Εθνική προηγούμενο επόμενο
Κέρδισε στα «χαρτιά» τον αγώνα με τη Φαρκαδόνα η Νίκη Βόλου
ΑΡΧΙΚΗ >   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  >Γ΄ Εθνική  
Sportnow.gr

28.04.2016
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε αποδεκτή την ένσταση που είχε καταθέσει η Νίκη Βόλου κατά του κύρους του αγώνα με τη Φαρκαδόνα.

Η αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, που διεξήχθη στο «Π. Μαγουλάς» είχε λήξει χωρίς νικητή με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, ωστόσο η ομάδα της Μαγνησίας είχε καταθέσει ένσταση με αφορμή το πτυχίο του αντίπαλου προπονητή. Έτσι, η Φαρκαδόνα έχασε το ματς με 3-0 στα χαρτιά και τιμωρήθηκε με -3 και πρόστιμο 500 ευρώ. Να σημειωθεί ότι στον πρώτο γύρο η Νίκη Νόλου είχε κάνει και πάλι ένσταση, καθώς τότε η αντίπαλη ομάδα είχε χρησιμοποιήσει τον Φορτούνη, που ήταν τιμωρημένος. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Δέχεται την ένσταση του σωματείου Νίκη Βόλου κατά του σωματείου Φαρκαδόνα. Επιβάλλει στο σωματείο Φαρκαδόνα τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της 27/3/2016 έναντι της ομάδας του σωματείου Νίκη Βόλου με τέρματα τρία (3) έναντι μηδενός (0), β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ».

 Εγγραφή στο Newsletter
FOLLOW US
 
 


 
sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια
κατασκευή ιστοσελίδων iframe