ΕΠΣ Άρτας
Θ. Τρομπούκης: «Αναγκαστήκαμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα»
ΑΡΧΙΚΗ >   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  >ΕΠΣ Άρτας  
Sportnow.gr

15.05.2016

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης (φωτο), με ανακοίνωσή του συγχαίρει τις ομάδες που κατέκτησαν τους τίτλους στην ΕΠΣΑ και δίνει την δική του απάντηση στο θέμα της έντασης που έκανε ο Σκουφάς Κομποτίου.

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας, Θανάση Τρομπούκη, αναφέρει τα εξής: «Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ την Αμβρακία Κωστακιών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να της ευχηθώ καλή τύχη στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Επίσης να μην ξεχάσω να συγχαρώ και της ομάδες της ΑΕ Ξηροβουνιού και του Αστέρα Φιλοθέης που κατάκτησαν αντίστοιχα τα πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Άρτας και το πρώτο προπαιδικό πρωτάθλημα της Ένωσης.

Η προκήρυξη της ΕΠΣ ήταν σαφής και ξεκάθαρη και έλαβαν γνώση όλες οι ομάδες (πρωταθλήτρια στην ισοβάθμια στους αγώνες διαβάθμισης ήταν η Αμβρακία Κωστακιών καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο).

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αναγκαστήκαμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα δικαστήρια.

Τα τρία τελευταία χρόνια ο Σκουφάς Κομποτίου έχει καταθέσει ενστάσεις που έχουν επιλυθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Όλες απορρίφτηκαν και δικαίωναν τα αντίδικα σωματεία και την Ένωση πανηγυρικά.

Εγώ ως πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας όφειλα την εκπροσώπηση στην Επιτροπή Εφέσεων της ένωσης διότι η ένσταση στρεφόταν ενάντια στην προκήρυξη και σε απόφαση του συμβουλίου και όχι σε αντιδικία μεταξύ σωματείων.   

Επίσης υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες μεθοδευμένες ενέργειες στο όποιο έπαιξε ρόλο και η  απεργία των δικηγόρων ώστε να μην κατατεθούν έγκαιρα τα έγγραφα της Ένωσης και να μην υπάρξει απόφαση με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσουν οι αγώνες μπαράζ που διοργανώνει η ΕΠΟ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.    

ΥΓ. Οι εποχές που δύο-τρία άτομα έκαναν κομάντο στο Αρτινό ποδόσφαιρο πέρασαν. Η τιμιότητα και η δικαιοσύνη θα έχουν λόγο στην ΕΠΣ Άρτας όσο θα είμαι εγώ πρόεδρος».
Εγγραφή στο Newsletter

FOLLOW US
 

sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια