Βόλεϊ Ανδρών
Πήρε και το Κύπελλο ο ΑΟ Πρέβεζας
ΑΡΧΙΚΗ >   ΒΟΛΕΪ  >Βόλεϊ Ανδρών  
Sportnow.gr

25.04.2016

Μια επιτυχημένη χρονιά για τον ΑΟ Πρέβεζας έκλεισε το Σάββατο στο ΔΑΚ Άρτας με την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον ΓΣ Άρτας.

Η ομάδα του Γρηγόρη Τσεκούρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 πανηγύρισε σήμερα και την κατάκτηση του Κυπέλλου με 1-3 σετ σε ένα συγκλονιστικό αγώνα απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα volley της Άρτας.

Οι παίκτες της Πρέβεζας βρέθηκαν να χάνουν 0-1 σετ με εμφανή τα σημάδια της κούρασης, αφού πολλοί απ΄ αυτούς προέρχονταν από ταξίδι στην Κύπρο και κατάκτηση της 2η θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα volley. Υπό την καθοδήγηση όμως του προπονητή τους επανήλθαν στο παιχνίδι και σήκωσαν το κύπελλο μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.

Τα σετ (1-3): 25-22, 21-25, 20-25, 19-25.

ΓΣ ΑΡΤΑΣ VOLLEY: (ΠΟΡΤΟΒΑΡΑΣ-ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ) ΜΠΙΚΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΤΣΙΝΑ, ΚΡΑΨΙΤΗΣ, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΧΗΤΑΣ, ΚΩΣΤΑΝΙΚΟΣ.

Α.Ο.ΠΡΕΒΕΖΑΣ: (ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ)  ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΡΜΑΔΗ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΠΗΛΙΟΚΑΤΕΡΟΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΖΗΣΗΣ, ΑΡΜΠΥΡΟΣ, ΚΑΣΙΑΡΑΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΠΑΠΠΑΣ.

πηγή: prevezatoday.gr
Εγγραφή στο Newsletter

FOLLOW US
 

sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια